LAJME

Plus Amoins

Ministri Beqaj në Marshimin Ndërgjegjësues: “Të Gjithë së Bashku për Luftën Kundër Kancerit të Gjirit”

E Diel, 27 Tetor 2013

Në përmbyllje të aktiviteteve të organizuara gjatë gjithë Tetorit, muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit, Ministri i Shëndetësisë, z. Ilir Beqaj, mori pjesë sot paradite (27/10/2013) në "Marshimin e Gashtë për Ndërgjegjësimin për Kancerin e Gjirit" (Walk the Sixth Breast Cancer Walk), të organizuar nga shoqata The Young Women’s ChristianAssociation (YWCA),

Ministri Beqaj viziton familjet rome të strehuara përkohësisht në Shishtufinë: “Qeveria e angazhuar për trajtimin e kësaj shtrese të shoqërisë, për kushtet e strehimit, ato shëndetësore, arsimimin dhe punësimin e tyre.”

E Shtune, 26 Tetor 2013

Ministri i Shëndetësisë, z. Ilir Beqaj, vizitoi sot (26/10/2013) paradite familjet e komunitetit rom të strehuara përkohësisht në Qendrën Tranzitore të Emergjencave në Shishtufinë, një zonë në periferi të Tiranës, për të vlerësuar nga afër shërbimet e veçanta të ofruara nga strukturat e kujdesit shëndetësor për shëndetin fëmijëve të këtij komuniteti, pas zhvendosjes së tyre në këto mjedise me nismën e Ministrisë së Mirëqënies Sociale dhe Rinisë dhjetë ditë (16/10/2013) më parë.

Gjatë takimit me pjesëtarë të komunitetit rom dhe përfaqësues të ekipit të kontrollit nga institucionet shëndetësore të Tiranës

Fjala e Ministrit të Shëndetësisë, z. Ilir Beqaj, në aktivitetin “Gara për Mbijetesë”, të organizuar nga Save the Children

E Merkure, 23 Tetor 2013

Ministri i Shëndetësisë, z. Ilir Beqaj, mori pjesë sot (23/10/2013) në aktivitetin “Garë për Mbijetesë”, pjesë e fushatës globale me mesazhe ndërgjegjësuese ‘EveryOne’, të organizuar nga Save the Children Albania, ku ishte e pranishme edhe Ministrja e Arsimit dhe Sportit, znj. Lindita Nikolla, dhe aktorë të tjerë vendas e të huaj që punojnë në fushën e të drejtave të fëmijëve.

Fëmijët shqiptarë që morën pjesë në këtë aktivitet, i’u bashkuan nismës së 50,000 fëmijëve nga e gjithë bota që

Promocion

Fushata kunder HIV AIDS Ju dhe gripi stinor Ndryshimet Klimatike Hipertensioni
I ftohti dhe ngricat Vera e nxehte Per nje vere te sigurte Gripi Stinor


VIDEOREVISTA
Albanian Medical Journal.Numri i Shtatorit 2013


DenonconiJanar 2015
D H M M E P S
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31